Nieuws

2024-07-17 20:59:00

Vooruitgang en Verbeteringen in Certificeringsproces

17 juli 2024

Na de succesvolle eerste fase van de certificering hebben we besloten om een aantal verbeteringen door te voeren in ons systeem voor de volgende certificeringsronde.

Hoewel dit de certificering vertraagt, hoeven we hierdoor niet opnieuw te certificeren om de aanpassingen te valideren. In goed overleg met kennisinstituut Wetsus, waar wij deels werken, en de monteurs van de Hoek Watersport, een grote botencharter in Friesland, hebben we besloten de toegankelijkheid voor monteurs bij inbouw en onderhoud aanzienlijk te verbeteren. Monteurs hebben nu veel meer flexibiliteit, aangezien slechts één kant vrijgehouden hoeft te worden voor de inbouw.

Daarnaast hebben we na grondige analyse besloten om de unit na elke batch verwerking schoon te houden. Dit is essentieel om het systeem operationeel te houden, zelfs als klanten de unit een tijdje niet gebruiken. Hiermee voorkomen we verstoppingen en verbeteren we de betrouwbaarheid en robuustheid van het systeem.

Deze verbeteringen vormen de basis voor de laatste fase van de certificering, waarbij we nog steeds van plan zijn om in 2024 met de verkoop te starten.

We danken u voor uw begrip en steun bij de ontwikkeling van de unit. Ook willen we de meedenkers en bootbezitters bedanken voor hun waardevolle tips en hulp

Je krijgt 250 euro korting

We introduceren de Nautic Waterloo voor een zo laag mogelijk bedrag. Naar schatting kost de zuiveringsinstallatie 4.000 euro.( Excl. BTW) 

Schrijf jij tijdig je vrijblijvend in voor de verkoop? Dan krijg je sowieso 250 euro korting. En: afhankelijk van onze productiekosten verhogen we deze eerste inschrijverskorting. Na het afronden van de certificering is de introductie korting niet meer geldig. We willen graag iedereen steunen die ook ons helpt het syteem te ontwikkelen . 

Inschrijven voorverkoop